Hund hundesport dch hundetræning
NY HJEMMESIDE

Hej Alle   Vi er ved at flytte vores nuværende hjemmeside til et nyt site. Den nye side er: https://dchgrindstedbillund.klub-modul.dk   ALT skal laves om, og vi håber i vil bære over med os, indtil alt er oprettet på den nye side.   Indtil videre, vil der være information at finde begge steder, og vi…

VIL DU PÅ HVALPEHOLD – SE HER

INDEN DER TILMELDES HVALPEHOLD SKAL GITTE CHRISTENSEN KONTAKTES PÅ:   NYHUND@DCH-GRINDSTED-BILLUND.DK  

CyberChimps Slider

iFeature Pro 5 skyderen

Den nye Touch venlig iFeature Pro 5 skyder nu reagerer på enhver mobil touch enhed.

CyberChimps Blueprint

Responsive Design

Med iFeature Pro 5 og touch venlig responsive design kan du nu styre dit websted på enhver enhed.

CyberChimps Help

Fremragende støtte

Brug for hjælp? Læs instruktionerne og kan du besøge vores dedikerede Pro Support Forum.

DCH Grindsted-Billund – Hvem er vi ?

Velkommen til DCH Grindsted-Billund
Sdr. Boulevard 7, 7200 Grindsted

Grindsted-Billunds Civile Hundeførerforening er en hundeklub, hvor alle hunde uanset race er velkomne. Klubbens formål er at få hundeejere til at forstå deres hunde, og virke til at fremme og forbedre hundens anvendelse i den almindelige hverdag.

Hunden lærer den mest elementære lydighed allerede ved hvalpe/begyndertræningen, såsom at komme, når du kalder og gå pænt i snor. Desuden vil der være forskellige andre øvelser, som styrker lydighed og samarbejde mellem hund og fører.

Du vil under træningen kunne få hjælp til at løse mange problemer, som du kan have med hunden i hverdagen. Udover hvalpe- og fortsættertræning tilbyder vi også træning i lydighed konkurrenceprogram samt rally-o og agility.

Grindsted-Billunds Civile Hundeførerforening er en forening til alle der holder af hunde, og som gerne vil træne med deres hund. Måske skal den bare lære almindelig lydighed – eller måske har du ambitioner om at stille op til konkurrencer. Lige meget hvilken hund du har, og hvor store ambitioner du har på dens vegne, er der plads til dig i DCH…

Foreningen er  baseret på frivillig og ulønnet arbejdskraft. Vores trænere uddannes via DCH’s træneruddannelse. Uddannelsen tager 1-1½ år sideløbende med praktik. Efteruddannelse foregår både i og uden for DCH-regi.